maanantai 30. toukokuuta 2016

Mardi

Dans la matinée, nous sommes allés à Gare du Nord, là, nous avons mangé des hamburgers. Nous avons pris un train à Lille, où nous avons eu une heure de temps libre. Là, nous sommes allés à McDonalds, mais nous n'avons pas mangé des hamburgers encore. Lille était une très belle ville. Après une heure à Lille, nous avons pris un autre train à Mons.























Pian olimmekin jo Monssin juna-asemalla. Siellä hetken seikkailtuamme päätimme mennä taksilla Grand Placelle. Aukiolla tapasimme Belgialaiset oppilaat. Seisoskeltiin siellä jonkin aikaa, kunnes päätimme lähteä jatkamaan terveellistä pikaruokavaliotamme. Paikallinen pikaruokaketju oli onneksi astetta tasokkaampi. Ravintolassa tutustuimme paremmin oppilaisiin. Rupatellessa isäntäperheeni pojan kanssa sain kuulla, että heillä on neljä kissaa. Hän sai puolestaan kuulla, että olen kissoille allerginen ja siitä alkoi pienehkö ilta spektaakkeli. 







Palasimme Grand Placelle, jossa yritimme löytää uutta majoittajaa. Kävi ilmi, että lähes jokaisella paikallisella oli vähintään yksi kissa, joten elämäni Monssissa vaikutti valoisalle, minua odotti katumajoitus :) Pitkän selvittelyn ja pohdiskelun jälkeen minulle kuitenkin löytyi majapaikka, joten vältyin pahvilaatikon hakureissulta.


 Toimintarikkaan illallisen jälkeen lähdimme isäntäperheisiin. Majoitus ja seura oli super mukavia, ja tässä perheessä autoja oli enemmän kuin perheen jäseniä, joita oli 5. Sekin oli ihan jees :) Vietimme iltaa perheen kanssa, muun muassa pelaamalla biljardia ja myöhemmin painuimme unten maille.





Lauri Teerimäki 14B ja Ilmari Kuru 15F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti